rss

VW Golf 7, primele teasere oficiale (foto si video)

  1. 24/08/2012
  2. Categoria: VW
  3. Tags: Golf, Volkswagen
    Vezi toate fotografiile (14)

    Numaratoarea inversa pana la dezvaluirea celei de-a saptea generatii Golf a inceput odata cu publicarea primelor teasere foto si video. Modelul germanilor este construit pe noua platforma MQB si este cu 100 kg mai usor si cu 23% mai eficient decat generatia precededenta.

    Desi nu este dezvaluit in totalitate, noul Golf ni se arata intr-o serie de teasere foto ce tradeaza diferentele intre vechiul model si generatia ce va veni, precum si cele mai importante noutati aduse de fiecare generatie. In galeria foto se regasesc si cateva imagini cu fabrica unde va fi asamblat Golf 7.

    Volkswagen anunta un Golf 7 cu 23% mai eficient si cu 100 kg mai usor comparativ cu modelul actual. Noile dimensiuni vor fi: 4.255 mm in lungime (cu 56 mm in plus), 1.452 mm in inaltime (cu 28 mm mai putin) si 1.799 mm in latime (cu 13 mm in plus).  Si portbagajul va fi mai generos, beneficiind de un volum pentru bagaje de 380 litri, cu 30 litri in plus fata de actualul Golf.

    Autoturismul va avea la baza platforma MQB, Golf fiind primul model din gama Volkswagen si al doilea din grup (dupa Audi A3) care va utiliza aceasta arhitectura mecanica. Printre tehnologiile disponibile se numara: cruise control adaptiv, traffic sign detection, lane assist, un sistem de franare de urgenta si de detectarea a nivelului de oboseala a soferului.

    Volkswagen ne tine in suspans si in privinta motorizarilor, insa casa auto ar putea aduce la Paris versiunea GTi, echipata cu motorul 2.0 TFSI Turbo, cu sistem de injectie directa, capabil sa produca 225 Cai Putere.

    Din oferta ar putea face parte si motorizarile 1.2, 1.4 TSI cu Active Cylinder Management (sistemul de dezactivare a cilindrilor), precum si unitatile 1.6 si 2.0 TDI.

    Noul Volkswagen Golf va fi dezvaluit pe 4 septembrie, la Berlin. Ulterior va fi expus la Salonul Auto de la Paris. Primele livrari ale modelelor cu propulsie traditionala vor avea loc in luna noiembrie. Mai tarziu, gama va fi completata cu o versiune hibrida si un electrica.

    Golf este de ani buni lider al vanzarilor in Europa, fiind cel mai vandut model pe Batranul Continent. Primul Golf a aparut pe piata in 1974, iar cea de-a sasea generatie a fost lansata in 2008. Pana in prezent s-au vandut peste 29 milioane de unitati la nivel mondial

    Vizualizari: 8428