rss

Noul VW Golf 7, oferta completa de versiuni

  1. 27/09/2012
  2. Categoria: VW
  3. Tags: Golf, Golf 7, golf R, Vw
    Vezi toate fotografiile (8)

    Volkswagen va prezenta la Salonul Auto de la Paris noua generatie a bestsellerului Golf in varianta cea mai populara, hatchback. Ulterior, oferta germanilor va fi completata cu o multitudine de versiuni si variante, printre care CC, Variant si Plus (monovolum).

    Publicul de la Salonul Auto de la Paris va putea admira noul Golf 7 in varianta hatchback. In anii urmatori, constructorul auto va imbogati gama cu o serie de varianta si versiuni menite sa atraga cati mai mult clienti.

    Asadar, in anii urmatorii vor fi lansate variantele Volkswagen Golf 7 cu 3 porte, Golf 7 CC, Golf 7 Variant si o varianta monovolum denumita Volkswagen Golf 7 Plus. Datorita flexibilitatii ridicate a platformei modulara MQB, din oferta va face parte si o versiune cabriolet, care se va regasi pe piata sub numele Volkswagen Golf 7 Cabrio.

    Anumite variante de caroserie vor primi versiuni precum GT, GTI, R si chiar hibride si electrice. In ceea ce priveste noul Volkswagen Golf 7 GTI, acesta va fi pus in miscare de un motor de 2,0 litri turbo, capabil sa dezvolte 220 CP. Alaturi de GTI, va fi lansata si o editie speciala Volkswagen Golf Carbon GTI.

    Versiunile sportive nu se vor limita la aceste doua propuneri, Volkswagen pregatind Volkswagen Golf 7 GTD. In plus, noul Volkswagen Golf R se afla deja in faza de testare, sportiva primind un motor de nu mai putin de 280 Cai Putere. Aceasta va beneficia de tractiune integrala 4Motion si o transmisie cu dublu ambreiaj DSG.

    Pentru a fi in ton cu trendul eco, Volkswagen va propune noile Golf 7 EV, versiunea electrica, si Golf 7 hybrid. Totodata, va fi lansata si o versiune pe GPL. O oferta destul de generoasa, nu-i asa?

    Vizualizari: 11826