rss

Volkswagen Golf Variant, primele imagini

  1. 04/03/2013
  2. Categoria: VW
  3. Tags: Break, Golf, Vw
    Vezi toate fotografiile (8)

    Volkswagen va expune la Salonul Auto de la Geneva varianta break a bestsellerului Golf. Desi casa auto a pastrat  discretia, au aparut deja primele cadre neoficiale ale masinii.

    Una din noutatile Volkswagen pregatite pentru marele Salon Auto de la Geneva este reprezentata de noul Golf 7 Variant. Propunerea germanilor a fost deja dezvaluita in cadrul unui site auto din Rusia, fara niciun fel de detalii tehnice.

    Dupa cum se poate observa din imagini, modelul break beneficiaza de stopuri identice cu cele ale variantei hatchback. La capitolul motorizari se vor regasi, cel mai probabil, aceleasi unitati ca si in cazul hatchback-ului: propulsoare TSI de 1.2 si 1.4 litri destinate clientilor care prefera benzina si turbodieselurile de 1.6 si 2.0 litri pentru cei care aleg motorina.

    Tot la Geneva ar putea fi lansat noul Golf R Cabriolet. Autoturismul este cea mai rapida versiune Golf cabrio construita vreodata si totodata prima versiune R a lui Golf cabrio din istorie, fiind o extensie a ofertei Golf 6.

    Lista premierelor continua cu noul XL1, masina care consuma numai 0,9 litri la suta de kilometri. Anticipat de conceptul cu acelasi nume, city car-ul va fi va fi produs la uzina din Osnabruck, Germania.

    Mai mult informatii referitoare la noutatile Volkswagen vom afla la finalul saptamanii.

    Vizualizari: 6345