rss

Volkswagen Golf GTI Cabrio, in premiera la Geneva

  1. 08/02/2012
  2. Categoria: VW
  3. Tags: Cabrio, Golf, Gti, Vw
    Vezi toate fotografiile (5)

    Volkswagen va aduce in premiera mondiala la Geneva noul Golf GTI Cabriolet. Versiunea decapotabila Golf GTI a fost prezentata sub forma de concept anul precedent.

    Reactia pozitiva a publicului de la festivalul Worthersee din Austria a dat suficiente motive constructorului auto sa propuna si o varianta de serie a prototipului. Potrivit unor surse neoficiale, Volkswagen va dezvalui modelul cu ocazia Salonului Auto de la Geneva, programat in luna martie.

    Conceptul era echipat cu acelasi propulsor pe benzina de 2,0 litri TFSI, care dezvolta 210 Cai Putere si un cuplu maxim de 280 Nm. Puterea era transmisa prin intermediul unei cutii DSG automate cu dublu ambreiaj.

    Desi discutam despre o versiune cabrio, Volkswagen garanteaza aceleasi performante: sprintul de la 0 la 100 km/h efectuat in 7 secunde si o viteza de top de 240 km/h.

    Pe langa plafonul retractabil din material textil, Golf GTI Cabrio Concept s-a remarcat printr-un kit exterior mai agresiv. Au contribuit la caracterul sportiv elemente precum nuanta rosie a caroseriei Firespark Metallic, jantele Glendale din aliaj, de 19 inch, si spoilerele fata si spate vopsite intr-un negru lucios.

    Habitaclul a fost rasfatat cu tapiterie din piele Nappa, iar tetierele au fost personalizate cu inscriptia "GTI".

    Vizualizari: 2803
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »