rss

Video: Volkswagen Golf R Cabriolet, surprins fara camuflaj

  1. 19/07/2012
  2. Categoria: VW
  3. Tags: Cabrio, Golf, Volkswagen
    Vezi toate fotografiile (1)

    Viitorul Volkswagen Golf R Cabriolet a fost surprins in timpul testelor fara urma de camuflaj. Versiunea decapotabila a lui Golf R este echipata cu un motor de 270 CP si 350 Nm, modelul urmand a fi prezentat oficial la Paris.

    Constructorul german testeaza noul Golf R Cabriolet, model ca urmeaza sa completeze gama Golf.  Noul VW Golf R Cabriolet va beneficia de acelasi kit aerodinamic ca al berlinei, devenind astfel o evolutie a prototipului expus la festivalul Worthersee 2011.

    Sub capota va respira motorul 2.0 TFSI care livreaza 270 Cai Putere. Unitatea va transmite puterea catre toate cele patru roti prin intermediul sistemului de tractiune integrala 4Motion. In aceasta configuratie, decapotabila sprinteaza de la 0 la 100 km/h in mai putin de sase secunde.

    Noul Volkswagen Golf R Cabriolet va fi in curand urmat de un al doilea model cu plafon retractabil: viitorul Beetle Cabrio. Acesta ar putea fi prezentat oficial la Salonul Auto de la Los Angeles, care va avea loc in perioada 28 noiembrie - 9 decembrie).

    Vizualizari: 1932