rss

Productia noului VW Golf va demara in august

  1. 12/07/2012
  2. Categoria: VW
  3. Tags: Golf, Volkswagen
    Vezi toate fotografiile (1)

    Volkswagen va demara productia generatiei cu numarul sapte a modelului Golf in luna august. Autoturismul va fi lansat oficial in septembrie, la Salonul Auto de la Paris, iar primele livrari vor avea loc in noiembrie.

    Noul VW Golf va intra in productie luna urmatoare la uzinele germane din Wolfsburg si Zwickau, cele trei saptamani de concediu fiind utilizate in scopul adaptarii liniilor de asamblare pentru noua platforma modulara MQB.

    Noul Volkswagen Golf 7 este al doilea modelul din Grupul Volkswagen care va fi construit pe noua arhitectura mecanica, dupa Audi A3. Denumirea MQB vine de la Modular Transverse Matrix, care se refera la o platforma cu motor dispus transversal, nu longitudinal.

    In ceea ce priveste brandul Volkswagen, MQB va sta la baza unor modele precum Polo, Beetle, Golf, Scirocco, Jetta, Passat, Tiguan, Touran, Sharan si CC.

    Citeste si VW Golf, cea mai vanduta masina din Europa si in 2011

    Noul Golf va fi lansat oficial in septembrie la Salonul Auto de la Paris (29 septembrie-14 octombrie). Primele livrari sunt programate pentru luna noiembrie a acestui an. Modelul ar putea primi o versiune electrica ce va debuta in anul 2013.

    Golf isi pastreaza de ani buni pozitia de lider al vanzarilor in Europa, fiind cel mai comercializat model pe Batranul Continent. Prima generatie Golf a aparut pe piata in 1974, iar cea de-a sasea generatie s-a lansat in 2008. De atunci s-au vandut peste 25 milioane de unitati in intreaga lume.

    Vizualizari: 1702
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »