rss

Noul VW Golf a primit deja 40.000 de comenzi

  1. 08/11/2012
  2. Categoria: VW
  3. Tags: Golf, Golf 7, Volkswagen
    Vezi toate fotografiile (12)

    Noul Volkswagen Golf 7 se lauda cu 40.000 de comenzi primite de la clientii europeni. Bestsellerul ajunge va ajunge in showroomurile din Germania la finele acestei saptamani.

    Desi preturile au fost comunicate de curand, noua generatie Golf a primit deja 40.000 de cereri din partea publicului european. Primele exemplare vor ajune la dealerii germani la sfarsitul acestui weekend, mai exact la data de 10 noiembrie.

    Modelul beneficiaza de noua platforma moduluara MQB, regasita si pe varul Audi A3. Noua arhitectura mecanica aduce lui Gold aproape 6 cm in lungime. La capitolul design, VW Golf 7 se pastreaza traditional, nu impresioneaza prea mult prin modificarile aduse, autoturismul beneficiind de spatii vitrate noi la nivelul montantilor A, blocuri optice mai alungite, pentru un plus de agresivitate, si lumini LED disponibile pe versiunile de echipare superioare. Totodata, se remarca grila frontala noua.

    Comparativ cu generatia anterioara, noul Golf scade in greutate cu pana la 100 de kilograme, ceea ce inseamna un consum si emisii de noxe reduse. Printre tehnologiile disponibile se numara sistemul cruise control adaptiv ACC, care controleaza automat distanta fata de masina din fata, City Emergency Braking (frana automata de urgenta in oras pana la 30 km/h), Lane Departure Assist (avertizare la parasirea benzii de rulare), Traffic Sign Recognition, un sistem ce monitorizeaza nivelul de oboseala a soferului  si un sistem de asistenta la parcare cu vedere panoramica.

    Noua generatie Golf va fi disponibil pe piata din Romania la un pret de pornire de 15.442 euro, cu TVA inclus, tarif valabil pentru versiunea 1.2 TSI de 85 CP, in echiparea de baza Trendline.

    Pe frontul diesel este propus TDI-ul de 1.6 litri si 90 CP, care pleaca de la 17.844 de euro, in timp ce unitatea de 2.0 litri si 150 CP este propusa la un tarif de baza la 22.438 de euro. Aceasta motorizare este disponibila numai cu echiparea de top Highline.

    Vizualizari: 5436