rss

Noul Volkswagen Golf 7 va fi lansat pe 4 septembrie

  1. 03/08/2012
  2. Categoria: VW
  3. Tags: Golf, Volkswagen, Vw
    Vezi toate fotografiile (1)

    Generatia cu numarul sapte a bestsellerului Volkswagen Golf va fi expusa inaintea marelui Salon Auto de la Paris, casa auto alegand Berlinul pentru dezvaluirea modelului. Evenimentul va avea loc pe 4 septembrie.

    Volkswagen Golf 7 va fi prezentat inainte de debutul de la Salonul Auto de la Paris, potrivit Carscoop, care citeaza publicatia germana Wolfsburger Allgemeine Zeitung. Noua generatie a celui mai bine vandut model de pe pietele europene in ultimii ani va face cunostinta cu publicul pe 4 septembrie, la Neue Nationalgalerie din Berlin.

    Noul Volkswagen Golf 7 este al doilea modelul din Grupul Volkswagen care va fi construit pe noua platforma mecanica MQB, dupa Audi A3. Denumirea MQB vine de la Modular Transverse Matrix, care face referire la o platforma cu motor dispus transversal, nu longitudinal.

    In ceea ce priveste brandul Volkswagen, MQB va sta la baza unor modele precum Polo, Beetle, Golf, Scirocco, Jetta, Passat, Tiguan, Touran, Sharan si CC.

    La capitolul gama de motorizari, lucrurile nu sunt foarte clare, insa noul Golf ar putea primi si motorizarile 1.2 şi 1.4 TSI cu Active Cylinder Management (sistemul de dezactivare a cilindrilor). Oferta va fi completata de unitati 1.6 si 2.0 TDI si varful de gama 2.0 TSI. Acesta din urma va fi declinat in doua versiuni de putere, corespondente versiunilor GTI si R.

    Totodata, constructorul auto va oferi si o versiune hibrida, in timp ce propulsia electrica ar putea face, de asemenea, parte din propunerilor germanilor, urmand a fi lansata pe piata in in anul 2013. Primele livrari ale modelelor cu propulsie traditionala vor avea loc in luna noiembrie.

    Golf este de ani buni pozitia de lider al vanzarilor in Europa, fiind cel mai comercializat model pe Batranul Continent. Primul Golf a aparut pe piata in 1974, iar cea de-a sasea generatie a fost lansata in 2008. Pana in prezent s-au vandut peste 25 milioane de unitati in intreaga lume.

    Vizualizari: 12402
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »