rss

Noua generatie Volkswagen Golf va debuta in toamna

  1. 20/01/2012
  2. Categoria: VW
  3. Tags: Golf, Volkswagen
    Vezi toate fotografiile (1)

    Volkswagen a ales Salonul Auto de la Paris pentru a prezenta noua generatie a bestsellerului Golf. Marele eveniment auto va avea loc in toamna acestui an.

    Constructorul auto a confirmat oficial debutul mondial al viitoarei generatii VW Golf, moment ce va coincide cu Salonul Auto de la Paris. Noul model este dezvoltat pe platforma modulara MQB (Modularer Querbaukasten) si va fi mai lung si mai lat decat actuala generatie.

    Din punct de vedere stilistic, liniile vor fi mai agresive, in deplina concordanta cu noua filosofie estetica a casei auto. Noua formula de design se va regasi pe toate versiunile de caroserie: hatchback cu cinci si trei usi, MPV, break si cabrio.

    Din gama modelului german nu vor lipsi nici modelele sportive GTI si versiunea de inalta performanta R. Oferta de motorizari va fi formata unitati pe benzina cu patru cilindri si traditionalele TDI-uri. In urmatorii ani, producatorul auto ar putea lansa si o versiune hibrida, dar si una electrica.

    Pe langa noul Volkswagen Golf, la Paris vor mai fi lansate si noua generatie Skoda Octavia, precum si citadina promisa de Opel, cunscuta momentan sub numele de Junior.

    Vizualizari: 4446