rss

Volkswagen a produs primul exemplar al noului Beetle

  1. 18/07/2011
  2. Categoria: VW
  3. Tags: Beetle, Volkswagen
    Vezi toate fotografiile (1)

    Primul exemplar al noii generatii Volkswagen Beetle a iesit de pe liniile de productie al uzinei Pueblo din Mexic. Modelul va ajunge in showroomurile europene in toamna si spera sa atraga si clientela masculina printr-un design "mai dinamic".

    Noua broscuta va fi oferita clientilor in trei versiuni de echipare: Beetle, Design si Sport. La capitolul motorizari, constructorul auto propune unitatile pe benzina TSI de 1.2 litri si 105 CP, 1.4 litri si 160 CP si varful de gama,  2.0 litri si 200 CP. Pe frontul diesel, oferta va fi compusa din prolsoarele 1.6 TDI si 105 CP si  2.0 cu o putere de 140 cai.

    Puterea este transmisa rotilor din fata prin intermediul unei cutii manuale cu sase trepte. Optional este disponibila transmisia DSG cu sase rapoarte si diferential electronic XDS.

    Noua generatie Volkswagen Beetle a crescut in lungime cu 15 cm, fata de vechiul model, iar spatiul destinat bagajelor este acum de 310 litri, de la 209 litri.

    La debutul pe piata vor fi disponibile doua versiuni speciale, Black Turbo si White Turbo. Acestea vor fi puse in miscare de cel mai puternic motor al gamei, si anume unitatea turbo TSI de 2,0 litri si 200 CP. Atat la interior, cat si la exterior vor exista elemente inedite.

    Vizualizari: 3507