rss

Volvo XC90 facelift, imagini oficiale

  1. 04/05/2012
  2. Categoria: Volvo
  3. Tags: cx90, facelift, Volvo
    Vezi toate fotografiile (13)

    In incercarea de a-i da un aspect cat mai modern, fara a-i afecta personalitatea scandinava, Volvo CX90 a fost supus unei operatiuni de facelift. Modificarile sunt mai degraba estetice.

    Pana la lansarea noii generatii, Volvo reimprospateaza SUV-ul CX90 atat la exterior, cat si la nivelul habitaclului. Sub capota, insa, nu avem parte de noutati.

    Astfel, modelul prezinta noi spoilere in culoarea caroseriei, bosaje reproiectate, lumini diurne cu tehnologie LED utilizata si in cazul stopurilor. Volvo propune o bara de protectie argintie, detalii cromate si un set de jante de 19 inch pentru anumite versiuni ale masinii.

    Habitaclul se remarca printr-o serie de insertii din aluminiu, iar instrumentele de bord beneficiaza de iluminare alba. In standard, CX90 facelift este echipat cu senzori de ploaie si stergatoare pentru faruri.

    Clientii care aleg versiunile de echipare superioare Premier Plus si Platinum primesc tapiterie din piele Sovereign, accente de lemn rosu la nivelul schimbatorului si al volanului, iar varianta XC90 R-Design este dotata cu jante de 19 inch Ixion.

    Vizualizari: 2740
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »