rss

Primul automobil cu airbag pentru pietoni ajunge sambata in Romania

  1. 04/04/2012
  2. Categoria: Volvo
  3. Tags: airbag pietoni, v40, Volvo
    Vezi toate fotografiile (4)

    Noul Volvo V40, primul automobil din lume dotat cu un airbag pentru pietoni, va ajunge in Romania in acest weekend, inainte de lansarea oficiala din vara.

    Noul noul hatchback, prezentat luna trecuta la Geneva, va ajunge sambata in Romania. Evenimentul face parte dintr-un tur european care are scopul de a trezi interesul potentialilor clienti asupra modelului Volvo V40. Modelul va sta pe pamant romanesc numai 24 de ore.

    Astfel, cei care se afla in cautarea unui autoturism compact din segmentul premium, pot opta pentru oferta constructorului suedez. Masina poate fi comandata incepand cu a doua jumatate a lunii in curs, iar lansarea oficicala va avea loc in luna iunie.

    Noul Volvo V40 este primul autovehicul dotat cu un airbag pentru pietoni. Pe langa acest sistem, casa auto a implementat si sistemul Lane Keeping Aid, pentru mentinerea benzii de circulatie, asistenta la parcare, precum si un sistem de recunoastere a semnelor de circulatie.

    Vezi cum functioneaza airbagul pentru pietoni.

    In ceea ce priveste siguranta pietonilor, mai este disponibil sistemul de detectare a pietonilor, cu franare automata, si City Safe, pentru evitarea coliziunilor in oras.

    Cel mai puternic motor pe benzina, Volvo V40 accelereaza de la 0 la 100 km/h in 6,7 secunde. Toate propulsoarele vin echipate cu sistemul Start & Stop si cel de recuperare a energiei pierdute la franare.

    Vizualizari: 4160
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »