rss

Toyota Romania - discount de pana la 10% la service

  1. 23/05/2013
  2. Categoria: Toyota
  3. Tags: Toyota
    Vezi toate fotografiile (1)

    Toyota Romania lanseaza un nou program de loialitate prin care ofera posibilitatea tuturor clientilor de a beneficia gratuit de un card de loialitate pe care vor cumula pana la 10% din valoarea fiecarei reparatii sau revizii sub forma de discount pe care il pot folosi la reparatiile sau reviziile viitoare.

    Radu Petrescu, Director After Sales Toyota Romania declara: „Am dorit sa rasplatim loialitatea clientilor nostri oferindu-le noi avantaje, acordate in functie de numarul de ani petrecuti in reteaua Toyota. Astfel toti clientii Toyota cu o masina cu o vechime de cel mult cinci ani pot beneficia de avantajele oferite de Cardul Toyota Smart.

    Acesta le permite sa cumuleze pe card 5% din valoarea fiecarei reparatii sau revizii, valoare pe care o pot folosi ca discount pentru orice reparatie sau revizie ulterioara. Pentru clientii cu masini mai vechi de 5ani, am pregatit cardul Toyota Celebration – prin care acestia vor benefica de avantajul de a putea cumula pe card 10% din valoarea fiecarei reparatii”.

    Toyota Romania ocupa unul dintre primele locuri in Europa la satisfactia clientilor. In cadrul programului de evaluare derulat de Toyota in toate tarile din Europa, in 2012, cu privire la gradul de satisfactie a clientilor, Toyota Romania ocupa locul 4 la sectiunea „Gradul de satisfactie a clientului fata de serviciile post-vanzare”.

    Gama de servicii oferite de Toyota in Romania urmareste dinamica pietei si include, in plus fata de serviciile clasice de service si garantie, servicii special dezvoltate pentru clientii sai precum: extinderea garantiei pana la 7 ani, polite co-branded dezvoltate in colaborare cu doi dintre cei mai importanti asiguratori din piata romaneasca – Allianz Tiriac si Omniasig, servicii de asistenta rutiera derulate prin Global Assistance – unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii de asistenta rutiera la nivel mondial.

    Vizualizari: 4620