rss

Noul Toyota Yaris, primele imagini cu versiunea in trei usi

  1. 28/06/2011
  2. Tags: Toyota, Yaris
    Vezi toate fotografiile (4)

    A treia generatie Toyota Yaris este oferita clientilor si cu o versiune de caroserie in trei usi, urmarind o reteta deja clasica in randul constructorilor auto. Iata primele imagini oficiale!

    Noul Yaris cu trei usi beneficiaza de aceleasi dimensiuni ca si varianta „de familie”, insa castiga la capitolul sportivitate. Fotografiile alaturate dezvaluie un exemplar care se distinge printr-un pachet de optionale, care include jante din aliaj, praguri laterale, spoiler spate, geamuri fumusii si alte mici detalii.

    Si habitaclul a fost reimprospatat. Acum ceasurile de bord se afla in spatele volanului si au dimensiuni mai mari, in timp ce indicatorul nivelului de carburant, turometrul si vitezometrul au afisaj analogic.

    Gama de motorizari este formata din unitatea  pe benzina 1.0i care produce 69 CP, 1.3 VVT de 99 CP si propulsorul diesel 1.4 D4D, care dezvolta 90 CP.

    Noul Toyota Yaris cu trei usi va fi prezentat oficial la inceputul lunii iulie, la Salonul Auto de la Melbourne. In Europa, citadina va debuta la inceputul lui 2012.

    Vizualizari: 2065