rss

Noua generatie Toyota Auris va debuta in 2012

  1. 25/11/2011
  2. Categoria: Toyota
  3. Tags: Auris, Toyota
    Vezi toate fotografiile (1)

    Toyota a anuntat oficial ca va lansa urmatoarea generatie Auris pe parcursul anului 2012. Noul model de segment C va fi produs exclusiv la uzina din Burnaston, Anglia.

    Daca in momentul de fata Auris este construit atat la fabrica din Turcia (versiunile cu motor pe benzina si diesel), cat si la cea din Anglia (versiunile pe benzina, diesel si hibrid), viitorul model va fi asamblat numai in Marea Britanie.

    Pentru a pregati terenul, constructorul auto a realizat o investitie de 265 milioane euro si va suplimenta numarul angajatilor cu 1.900 locuri de munca. Mutarea intregii productii Auris in Burnaston are drept motivatie cererea mai mare inregistrata pentru hatchback-uri in Europa de Vest.

    Potrivit unor informatii preliminare, noua generatie Toyota Auris va fi oferita in compania unor motoare pe benzina si diesel, multe dintre versiunile lansate fiind echipate cu sistemul Start & Stop.La nivel de design, modelul se va alinia la noua directie stilistica regasita pe recentul Yaris.

    Ramane de vazut daca masina va debuta la Salonul Auto de la Geneva sub forma de concept sau vom fi nevoiti sa asteptam pana la deschiderea portilor Salonului Auto de la Paris.

    Vizualizari: 2584