rss

Caravana Toyota Experience 2011

  1. 15/06/2011
  2. Tags: Auris, Prius, RAV4, Toyota
    Vezi toate fotografiile (1)

    In week-end-ul 18-19 iunie are loc in parcarea Baneasa Shopping City  din Bucuresti evenimentul Toyota Experience 2011. Caravana ofera participantilor posibilitatea de a testa toate modelele gamei Toyota: iQ, Aygo, Yaris, Auris, Corolla, Avensis, Prius, Auris HSD, Urban Cruiser, Rav 4, Hilux, Land Cruiser 150.

    In fiecare dintre cele 17 locatii,  evenimentul cuprinde trei sectiuni: Toyota Hybrid Synergy Drive – Tehnologia viitorului, Toyota 4X4 – Referinta in segmentul SUV si Toyota Optimal Drive – paradoxul minimize & maximize - mai multa putere/consum si emisii scazute.

    In cadrul primei sectiuni, pe un traseu pre-stabilit, invitatii conduc unul din vehiculele Toyota dotate cu tehnologia Hybrid Synergy Drive -  Prius sau Auris HSD.

    In cadrul sectiunii Toyota 4X4, participantii la evenimente au inca odata ocazia sa descopere performantele off-road ale gamei 4x4 de la Toyota. Vor avea loc demonstratii practice cu modelele Toyota Rav4, Hilux si Land Cruiser 150, pe un traseu construit artificial, cu un grad sporit de dificultate.

    Sectiunea Toyota Optimal Drive are loc pe un traseu construit artificial cu jaloane, unde invitatii trebuie sa realizeze un timp de parcurgere cat mai bun, avand  grija sa nu piarda mingea amplasata in cosul fixat pe capota fiecarei masini.

    Aflata la a doua editie, Caravana Toyota Experience se desfasoara in perioada 15 mai – 30 octombrie  in 17 dintre cele mai importante orase din tara, cu implicarea reprezentantilor locali Toyota.

    Vizualizari: 2879