rss

Toyota livreaza o flota de automobile hibrid catre o firma din Romania

  1. 19/07/2017
  2. Categoria: Toyota
  3. Tags: flota toyota, Toyota yaris, vanzari auto, vanzari auto romania, vanzari toyota
    Vezi toate fotografiile (2)

    Toyota Romania a început livrarea în luna iunie a unui număr de 15 unități Yaris Hybrid care să completeze flota de rent-a-car a companiei AVIS România. Unitățile vor constitui prima flotă rent-a-car cu sistem de propulsie hibrid, o premieră pentru piața din România.

    "Prin intermediul vânzărilor de mașini hibride pe care le-am avut în ultimii ani, am reușit să contribuim la reducerea impactului negativ asupra mediului", este de părere Edit Tarcolea, Director General Toyota România.   

    Sistemul hibrid are mai puține componente sensibile la uzură, iar cele existente au perioade de exploatare mai lungi. Spre exemplu, ambreiajul, alternatorul, demarorul lipsesc, iar în cea mai mare parte a timpului frânarea este electromagnetică cu recuperare de energie, motiv pentru care discurile și plăcuțele de frână trebuie schimbate mult mai rar.

    Acumulatorul nu se încarcă la priză ci prin frânare sau cu ajutorul motorului termic și beneficiază de o garanție a producătorului de 5 ani sau 100.000 km**, însă dacă sunt efectuate verificările anuale Hybrid Health Check, se poate beneficia de acoperirea extinsă până la 10 ani.

    Un alt mare avantaj este ca impozitul anual poate fi cu până la 100% mai mic decât în cazul unui model echivalent cu propulsie clasică.

    Clientii Toyota Hybrid se pot bucura de o experiență unică în timpul condusului, acesta fiind ușor și comod datorită transmisiei automate de tip E-CVT care vine în dotarea standard a modelului.

    Printre priorităţile strategice ale companiei Avis România se numără și preocuparea constantă pentru mediu, prin analiza impactului călătoriilor asupra lui. Avis România a inițiat în 2017 un proiect de ecologizare a flotei, fiind promotorii acestui trend, pe piaţa de rent-a-car din ţara noastră. Primul pas a fost realizat prin achiziţionarea a 15 mașini Toyota Yaris Hybrid, urmând ca până la sfârșitul acestui an să intre în flotă și 10 mașini electrice.

    Vizualizari: 1720
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »