rss

Primele fotografii oficiale cu noul Toyota RAV4

  1. 29/11/2012
  2. Categoria: Toyota
  3. Tags: RAV4, Toyota
    Vezi toate fotografiile (16)

    Toyota a dezvaluit primele imagini oficiale cu noua generatie RAV4. Crossoverul creste in dimensiuni, vine cu un design apropiat fratelui mai mic,noul Auris, si propune materiale noi la interior.

    Dupa o serie de teasere si fotografii aparute pe Internet, Toyota se decide sa publice primele imagini oficiale cu noul RAV4, lansat in premiera mondiala la Salonul Auto de la Los Angeles.

    Generatia cu numarul patru a SUV-ului propune un design cu totul si cu totul nou, ce aminteste de filosofia estetica agresiva introdusa de noul Auris, al carui debut a avut loc anul acesta, la Salonul Auto de la Paris.

    Modelul creste in dimensiuni, vine cu un ampatament mai mare si mai mult spatiu pentru pasageri. Interiorul propune materiale noi, de o calitate superioara, dar si posibilitatea de a avea plansa de bord imbracata in piele, optiune disponibila in cazul versiunilor de echipare superioare.

    In ceea ce priveste gama de motorizari, Toyota va oferi propulsoareele diesel de 2.0 şi 2.2 litri D-4D, asistate de transmisii automate sau manuale cu sase trepte. Din oferta ar  putea face parte chiar si unitati de provenienta BMW, in urma parteneriatului incheiat de cele doua grupuri auto.

    Vizualizari: 2503