rss

Toyota vrea sa vanda Prius Plug-In Hybrid clientilor de flote

  1. 13/09/2011
  2. Categoria: Toyota
  3. Tags: Hibrid, Prius, Toyota
    Vezi toate fotografiile (1)

    Toyota a incheiat un parteneriat cu LeasePlan pentru a creste vizibilitatea noului model  hibrid Prius Plug-In si a tehnologiei plug-in hybrid in randul clientilor corporatisti din Europa.

    LeasePlan poate oferi clientilor sai corporatisti cu flote auto solutii ce pot imbunatati performanta flotelor, atat din punct de vedere operational, cat si ecologic, iar acest fapt se potriveste perfect cu intentia Toyota Motor Europe de popularizare a tehnologiei full hybrid.

    Versiunea de productie a vehiculului Prius Plug-in Hybrid va fi prezentata in premiera mondiala in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Priusul reincarcabil la priza este echipat cu o noua baterie litiu-ion, dezvoltata pentru a indeplini standardele de fiabilitate riguroase ale Toyota. Acest vehicul va atinge o performanta remarcabila in ceea ce priveste consumul – doar 2.1l/100km, cu emisii de CO2 de doar 49g/km.

    Prin autonomia extinsa a modului electric, vehiculul se adreseaza nevoilor specifice ale acestor clienti din mediul urban, ce fac drumuri scurte. Propulsorul hibrid pe benzina permite automobilului o autonomie pentru curse mai lungi, mentinand totodata consumul redus al modelului Prius.

    In prezent, Toyota Motor Europe si LeasePlan furnizeaza anual mii de vehicule hibrid Toyota si Lexus clientilor corporatisti cu flote  din cele peste 30 de tari in care LeasePlan are operatiuni.

    Vizualizari: 2277