rss

Toyota Prius de la Google a provocat un accident

  1. 09/08/2011
  2. Categoria: Toyota
  3. Tags: google, Prius, Toyota
    Vezi toate fotografiile (1)

    Unul din exemplarele Toyota Prius al celor de la Google a fost implicat intr-un accident rutier. Masina era condusa in modul manual, ceea ce inseamna ca in acel moment la volan era un sofer uman.

    Masina face parte dintr-un proiect al gigantului Google, prin care se doreste dezoltarea de autoturisme care conduc fara interventie umana, facand apel la un robot. Evenimentul este primul de gen si, in mod ironic, s-a petrecut cand vehiculul era condus de un sofer uman.

    Potrivit unor informatii preliminare, cauza accidentului a fost nepastrarea unei distante corespunzatoare intre Priusul Google si masina din fata sa. Ironia continua, cele doua autoturisme implicate fiind Toyota Prius, aparent din aceeasi generatie si cu aceeasi nuanta a caroseriei.

    Consecintele accidentului nu s-au rasfrant numai asupra celor doua vehicule hibride, in accident fiind implicate inca trei automobile. Firul intamplarilor porneste din momentul inca care modelul Prius lovit in spate de cel automotizat de la Google a acrosat un Honda Accord, acesta din urma lovind la randul sau un alt Honda Accord, pentru ca in final sa fie acrosat un al treilea Prius, care nu apartinea companiei Google.

    Desi sustin ca totul s-a petrecut cand masina era condusa manual, Google a refuzat sa publice un raport oficial al accidentului.

    Vizualizari: 2062
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »