rss

Toyota lanseaza noul Prius facelift

  1. 16/01/2012
  2. Categoria: Toyota
  3. Tags: facelift, Prius, Toyota
    Vezi toate fotografiile (12)

    Toyota Prius a fost supus unui facelift la inceput de an. Modelul nipon beneficiaza de o serie de modificari estetice, primeste noi sisteme multimedia, insa la capitolul performante, cifrele raman aceleasi.

    Din dorinta de a reimprospata primul vehicul hibrid din lume, inginerii si designerii Toyota au adus un nou suflu modelului Prius. La nivel estetic, spoilerul frontal a fost revizuit, priza de aer este acum mai generoasa, iar blocurile optice vin cu lumini diurne cu tehnologie LED.

    In partea din spate, se remarca blocurile optice redesenate, in timp ce oglinzile retrovizoare se bucura de lumini de semnalizare. In plus, gama de nuante disponibila pentru caroserie a fost imbogatita cu doua culori noi: Red Met si Dark Violet Met.

    Habitaclul a fost de asemenea revizuit, la nivelul consolei centrale remarcandu-se insertii noi, precum si detalii cromate la nivelul aeratoarelor. Nivelurile de echipare superioare ofera materiale mai bune, iar noile sisteme lansate odata cu debutul noului Yaris (Toyota Touch si Toyota Touch&Go Plus) sunt disponibile acum si pe Toyota Prius facelift.

    Constructorul auto nu s-a atins de gama de motorizari, oferta si performantele fiind aceleasi. Consumul si emisiile de noxe raman la acelasi nivel, si anume 3.9 litri la suta de kilometri/89 g/km.

    Totusi, inginerii au lucrat la dinamica, au recalibrat suspensiile si au imbunatatit directia, pentru un raspuns mai precis.

    Noul Toyota Prius facelift va ajunge pe pietele europene in primul trimestru al anului.


    Vizualizari: 2826