rss

Toyota aduce la Geneva versiunea hibrida a modelului Yaris

  1. 12/01/2012
  2. Categoria: Toyota
  3. Tags: Hibrid, Toyota, Yaris
    Vezi toate fotografiile (2)

    Toyota a publicat primele imagini oficiale cu noul Yaris HSD. Versiunea hibrida a modelului nipon va fi lansata in premiera mondiala la Salonul Auto de la Geneva, care va avea loc in luna martie.

    Toyota continua ofensiva masinilor hibride cu noul Yaris HSD (Hybrid Synergy Drive). Masina este echipata cu un sistem de propulsie format dintr-un motor pe benzina de 1,5 litri si o unitate electrica mai usoara si mai compacta (cu 20% mai usor decat cel de pe Auris). Impreuna cele doua motoare dezvolta 100 Cai Putere.

    Constructorul auto a pozitionat rezervorul de benzina si setul de baterii sub bancheta din spate, pentru a nu afecta capacitatea portbagajului. Astfel, noul Toyota Yaris HSD ofera acelasi spatiu ca si versiunile cu motoare traditionale: 286 litri.

    Desi nu au fost publicate cifrele oficiale privind autonomia si performantele mecanice, un lucru este sigur: masina va putea rula in mod electric cativa kilometri.

    Citeste si Toyota aduce la Geneva versiunea hibrida a modelului Yaris

    Versiunea hibrida se va diferentia de restul gamei printr-o serie de elemente reproiectate, care vor imbunatati aerodinamica autoturismului: un nou spoiler, grila redesenata si lumini de zi cu tehnologie LED.

    Noul Toyota Yaris HSD va ajunge pe piata in a doua jumatate a acestui an.

    Vizualizari: 2286
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »