rss

Noul Toyota Prius facelift, disponibil in Romania incepand de la 26.900 euro

  1. 26/03/2012
  2. Categoria: Toyota
  3. Tags: facelift, Prius, Toyota
    Vezi toate fotografiile (1)

    Noul Prius cu facelift poate fi comandat pe piata din Romania, hibridul niponilor avand un pret de baza de 26.900 euro, cu TVA inclus. Modelul Toyota promite un consum mixt de numai 3,9 litri/100 km.

    Noua Toyota Prius restyling beneficiaza de un design exterior imbunatatit, un interior revizuit, instrumente de bord cu un design avansat si gama larga de sisteme multimedia si de navigatie: Toyota Touch si Toyota Touch Pro.

    Prezentat in premiera la Salonul Auto de la Frankfurt in 2011, noul Prius facelift beneficiaza de un aspect frontal mult mai dinamic, datorat grilei marite si pozitionate mai jos.

    Oglinzile laterale, ce includ semnalizatoare cu un design imbunatatit, au acum si functia de pliere electrica in standard. Noul hibrid va fi disponibil in 8 variante de culoare exterioara, din care doua, Bordeaux Metalizat si albastru inchis metalizat sunt culori  noi.

    Disponibil ca dotare standard, ecranul tactil de 6,1 inchi, reprezinta o abordare noua, confortabila si accesibila a sistemelor multimedia aflate la bord. Acestea includ CD/MP3 player, conexiune mobila Bluetooth, port USB, posibilitatea de a afisa informatiile de pe iPod, camera de luat vederi pentru marsarier, acces la setarile vehiculului si monitor al fluxului energetic.

    Sistemul de propulsie este format dintr-un motor electric de 82 Cai Putere si propulsor pe benzina de 1,8 litri, care produce 99 Cai Putere. Noul Prius are un consum de 3.9 l/100 km in ciclu combinat si genereaza emisii de noxe de doar 89 g/km.

    Vizualizari: 2148
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »