rss

Toyota lanseaza noul Aygo facelift

  1. 06/01/2012
  2. Categoria: Toyota
  3. Tags: Aygo, facelift, Toyota
    Vezi toate fotografiile (2)

    Dupa ce au aparut primele imagini si informatii oficiale cu noile Citroen C1 si Peugeot 107 facelift, iata ca a sosit vremea sa facem cunostinta noul Toyota Aygo, al treilea frate de platforma.

    Cel mai mic membru al gamei niponilor a primit si el un facelift, modelul laudandu-se cu o serie de modificari estetice, dar si cu emisii de noxe reduse, suficiente pentru a pastra viu interesul clientilor pana la inlocuirea actualului model cu o noua generatie, moment programat pentru 2014.

    Noul Aygo preia reteta francezilor si se prezinta oficial in cadrul aceluiasi eveniment. Cele trei citadine vor face cunostinta cu publicul la Salonul Auto de la Bruxelles, care va avea loc in perioada 12-22 ianuarie.

    Astfel, partea frontala a fost improspatata cu ajutorul unui set de lumini LED. Spoilerul a fost redesenat, iar grila este acum mai impunatoare. Habitaclul este rasfatat cu noi materiale si un sistem audio imbunatatit.

    Capota gazduieste aceeasi unitate cu trei cilindri de 1,0 litri, care produce 68 Cai Putere. Motorul a fost optimizat pentru a asigura un nivel al emisiilor de numai 99 grame per kilometru. Consumul de carburant este de 4,3 litri la suta de kilometri.

    Vizualizari: 1813