rss

Toyota AYGO x-cite Yellow

  1. 30/05/2016
  2. Categoria: Toyota
  3. Tags: Toyota
    Vezi toate fotografiile (2)

    Odata cu lansarea sa, AYGO a marcat in mod semnificativ segmentul A, cu aspectul sau distinctiv si optiunile de personalizare inteligente, care permit clientilor sa-si manifeste propriile preferinte in materie de design.

    Mai mult de 10 parti componente ale masinii pot fi personalizate in aceasta maniera.

    De la designul frontal in forma de "x", pana la gama larga de optiuni de personalizare, toate deciziile de styling si inginerie aferente noului Aygo poarta amprenta preocuparii intense pentru nevoile si aspiratiile clientilor potentiali ai acestui model. Acestea din urma sunt   persoane dinamice si autentice, care traiesc viata din plin si pentru care autenticitatea, dar si distractia joaca un rol important in cotidian.

    Acum, Toyota AYGO vine cu o noua editie limitata a versiunii x-cite, varianta cea mai extrovertita din gama, adaugand si mai multa personalitate modelului existent.

    Noua editie x-cite Yellow dispune de o culoare noua la exterior, galben metalizat, in combinatie cu ornamente negre pentru  "x"-ul frontal al barei de protectie, plafon in culoare neagra, in timp ce oglinzile laterale fata sunt finisate in negru intens. Jantele de aliaj de 15 " cu spite duble sunt finisate in negru lucios si vin echipate cu capace centrale colorate de asemenea in negru intens.

    La interior, tema este continuata cu scaune individualizate cu laterale si cusaturi de culoare galbena, ornamente in culoare galbena la gurile de ventilatie, schimbatorul de viteze si covorasele de interior.

    Versiunea x-cite vine echipata cu intuitivul sistem multimedia x-touch 7 “.


    Sistemul integrat al camerei video pentru marsarier poate asista soferul la parcare sau la manevrele in spatiile inguste.
    AYGO este echipat cu un motor pe benzina Euro 6 in 3 cilindri de 1,0 litri VVT-I, acesta putand fi combinat cu o transmisie manuala sau "x-shift" (transmisie manuala automatizata). Sistemul de propulsie este unul dintre cele mai eficiente din clasa sa, iar emisiile de CO2 de numai 97 g / km au calificat modelul pentru acordarea ecobonusului in Programul de Reinnoire a Parcului Auto National.

    In Romania, noul Aygo-x cite Yellow este disponibil la comanda din luna mai 2016.



    Vizualizari: 2004