rss

Toyota a lansat in Romania noul Aygo facelift

  1. 05/04/2012
  2. Categoria: Toyota
  3. Tags: Aygo, facelift, Toyota
    Vezi toate fotografiile (12)

    Toyota a lansat pe piata din Romania noul Aygo facelift. Modelul poate fi comandat la un pret de lansare de 8.535 euro cu TVA inclus pentru versiunea Terra cu trei usi.

    Importatorul Toyota pe plan local a anuntat preturile lui Aygo facelift pentru piata din Romania. Pretul de pornire din lista este de 9.901 euro cu TVA inclus, insa modelul beneficiaza de un pret de lansare special.

    Cea mai accesibila versiunea dispune in echiparea de serie de ABS+EBD+BA, aer conditionat cu reglare manuala, Radio CD si patru difuzoare, volan reglabil pe inaltime, inchidere centralizata cu telecomanda si airbaguri sofer si pasager. Noul Aygo facelift cu cinci usi are un tarif de baza de10.121 de euro cu TVA inclus.

    Autoturismul este echipat cu motorul de 1.0 litri VVT-i benzina, care poate fi cuplat cu transmisie manuala în cinci trepte sau la o cutie de viteze MultiMode, cu clapete pe volan. Astfel echipat, Aygo 2012 inregistreaza un consum de combustibil mediu de doar 4,4 l/100km si un nivel de emisii de doar 102 g/km.

    In urma operatiunii de facelift, modelul a primit un sistem audio cu Bluetooth, ecran multifunctional, posibilitatea de conectare cu un dispozitiv portabil, in cazul nivelului de echipare Luna.

    Din punct de vedere estetic, Aygo a devenit mai dinamic, beneficiind de o grila mai mare, blocuri optice redesenate si o bara de protectie mai agresiva.

    Pe langa optiunile clasice, Toyota propune o edfitie speciala denumita Aygo Mandarin. Aceasta se remarca prin culoarea portocalie a caroseriei, care se repeta si la interior la nivelul vitezometrului, fantelor de ventilatie si turometrului, usilor si difuzoarelor, precum si în tapiteria scaunelor.

    Vizualizari: 2389