rss

Toyota Auris 2013, primele imagini

  1. 30/05/2012
  2. Categoria: Toyota
  3. Tags: Auris, Corolla, Toyota
    Vezi toate fotografiile (4)

    Primele imagini cu noul Toyota Auris au aparut pe internet inainte de momentul debutului, stabilit pentru luna iulie. Modelul nipon se remarca printr-un aspect mai sportiv si ar putea avea in gama motoare de provenienta BMW.

    Cu o luna inainte de data lansarii, si-au facut aparitia primele cadre cu Toyota Auris pentru 2013, scanate dintr-o brosura japoneza. Acestea tradeaza linii mai agresive, conferite de barele fata si spate modificate, grila redesenata si blocurile optice mai inguste. Un rol important in asigurarea unui caracter sportiv il are si plafonul, care este acum plonjat.

    Din punct de vedere al dimensiunilor, noul Auris creste in lungime cu 30 mm si scade in inaltime cu 55 mm comparativ cu modelul actual. La interior sunt propuse materiale de o calitate superioara, un design mai modern, conferit de elemente precum volanul cu trei spite, aeratoarele circulare si decoratiunile metalice de la nivelul portierelor.

    Gama de motorizari propusa de Toyota va cuprinde unitati pe benzina de 1,5 si 1,8 litri revizuite. Din ecuatie ar putea face si motoarele turbodiesel de 1,6 si 2,0 litri de la BMW.

    In ceea ce priveste denumirea, constructorul nipon va pastra numele Auris pentru versiunea hatchback a modelului sau compact, dupa ce initial vroiau sa renunte la Auris si sa revina la numele Corolla.

    Vizualizari: 2050
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »