rss

Toyota Auris 2013, dezvaluit intr-o brosura japoneza

  1. 27/07/2012
  2. Categoria: Toyota
  3. Tags: Auris, Toyota
    Vezi toate fotografiile (8)

    Noua Toyota Auris a fost dezvaluita in totalitate intr-o brosura japoneza preluata de presa online. Modelul vine cu un design vizibil revizuit, mai agresiv. In plus, va beneficia de motorizari de provenienta BMW.

    Imagini cu Auris 2013 pentru piata din Japonia au aparut pe Internt cu o luna inainte debutului oficial, tradand un model proaspat, cu linii sportive, dar si primele detalii despre nivelurile de echipare.

    Aspectul exterior al masinii a fost semnificativ imbunatatit, designerii niponi oferind un look mai agresiv si totodata mai rafinat. Blocurile optice au fost redesenate, prizele de aer sunt mai generoase, iar posteriorul a fost, de asemenea, improspatat.

    Habitaclul beneficiaza de materiale de un un design mai modern, conferit de elemente precum volanul cu trei spite, aeratoarele circulare si decoratiunile metalice de la nivelul portierelor.

    Modelul pentru Japonia va fi lansat la jumatatea lunii august si va fi disponibil initial cu doua unitati pe benzina: 1.5 litri si 108 Cai Putere si unitatea de 1.8 litri, capabila sa dezvolte 144 Cai Putere.

    Versiunile pentru Europa vor primi propulsoare turbodiesel de 1,6 si 2,0 litri de la BMW, in urma acordului semnat cu bavarezii. In plus, noul Auris va fi disponibil si cu o motorizare hibrida, cu acelaşi sistem HSD de la Prius.

    Dupa debutul versiunii hatchback cu 5 usi, Toyota va lansa si o versiune de caroserie station wagon.

    Vizualizari: 2278