rss

Oficial: Toyota a dezvaluit noua generatie Auris

  1. 20/08/2012
  2. Categoria: Toyota
  3. Tags: Auris, Hibrid, Toyota
    Vezi toate fotografiile (18)

    Toyota a publicat primele imagini oficiale cu noua generatie Auris, model ce urmeaza a fi prezentat in premiera mondiala la Salonul Auto de la Paris. Hathcback-ul compact al niponilor vine cu un design puternic revizuit si 40 de kilograme in minus.

    Salonul Auto de la Paris va gazdui lansarea celei de-a doua generatii Toyota Auris, marele eveniment auto aducandu-i la un loc si pe rivalii Volkswagen Golf 7 si Seat Leon 3. Revenind la compacta japoneza, noul model se remarca printr-o silueta mai dinamica si mai sportiva, fiind mai lung cu trei centimetri si mai scund cu 5,5 centimetri fata de generatia pe care o inlocuieste.

    Asadar, noile dimensiuni sunt: 4.275 mm lungime, 1.760 mm latime si 1.460 mm inaltime. Si capacitataea portabagajul a crescut cu 6 litri, ajungand la un total de 360 litri disponibili pentru bagaje. De cealalta parte, autoturismul a fost supus unei cure de slabire in urma careia a pierdut 40 kilograme.

    Totodata, noul Auris primeste un al treilea geam lateral, in timp ce partea frontala pare ca i-a avut ca sursa de inspiratie pe verii mai luxosi de la Lexus

    Habitaclul prezinta acum o plansa de bord dominata de zona display-ului general, renuntand la influenta Corolla remarcata pe vechiul model. Dupa cum era de asteptat, materialele si finisajele sunt vin cu un plus de calitate.

    In ceea ce priveste oferta de motorizari, noua generatie Auris va putea fi echipata cu unul dintre cele patru unitati disponibile: doua motoare pe benzina (1.3 si 1.6 litri) si doua dieseluri (1.4 si 2.0 litri). Momentan, Toyota nu a dezvaluit performantele propulsoarelor.

    Pe langa versiunile traditionale, constructorul auto propune si o varianta hibrida, pusa in miscare de sistemul de propulsie regasit pe fratele Prius (benzina 1.8 litri si motor electric) care livreaza un maxim de 136 CP si care beneficiaza de o transmisie CVT.

    Vizualizari: 2050
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »