rss

Noua Toyota Auris, in Romania de la 14.500 Euro

  1. 20/02/2013
  2. Categoria: Toyota
  3. Tags: Auris, Hibrid, Toyota
    Vezi toate fotografiile (4)

    Toyota a lansat pe piata din Romania noul Auris. Modelul este oferit la un pret de baza de 14.508 Euro, cu TVA inclus, fiind disponibil si in varianta hibrida.

    Noua generatie Auris vine in Romania cu 3 niveluri de echipare: Terra, Luna si Sol. Varianta standard de echipare are in dotare la interior, printre altele, aer conditionat Single cu reglare automata, scaun sofer&pasageri incalzite, scaun sofer cu suport lombar reglabil electric, Radio CD&MP3 cu 4 boxe, geamuri electrice fata, iar la exterior beneficiaza de oglinzi exterioare reglabile electric, lumini de drum permanente cu tehnologia LED, faruri cu functie follow me home.

    In echiparea standard, noul model beneficiaza de 9 airbaguri SRS. De asemenea, varianta Terra include sistemele de anti-blocare a rotilor la franare (ABS) cu sistem de distributie electronica a fortei de franare (EBD), de asistenta la franare (BA), de control al stabilitatii vehiculului (VSC), de control al tractiunii (TRC), de asistenta la pornirea in rampa (HAC) şi functie de semnalizare a franarii de urgenta.

    Fata de echiparea standard, Luna beneficiaza in plus de sistem multimedia Toyota Touch cu sistem inteligent de acces si control al functiilor on-board, cu ecran tactil 6.1” color, camera video marsarier, Bluetooth, volan imbracat in piele, proiectoarea pentru ceata cu ornament cromat, insertii cromate grila superioara, ornament cromat placute inmatriculare fata si spate, geamuri electrice fata si spate.

    Varianta de echipare de top, Sol, vine in plus fata de varianta Luna cu oglinzi exterioare pliabile electric, jante aliaj 16”, tapiterie mixta piele si stofa, ornamente piele pe plansa de bord, sistem asistenta la parcare (SIPA), sistem inteligent de acces si start, oglinda interioara electrocromatica si sistem cruise control. Auris Hibrid va fi comercializat in doua niveluri de echipare: Luna si Sol.

    In ceea ce priveste motorizarile, noul Auris se lanseaza cu 2 motorizari pe benzina, 2 motorizari diesel si 1 motorizare hibrid, cu o paleta de puteri de la 99 Cai Putere la 124 Cai Putere.

    Vizualizari: 3503
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »