rss

Ar putea avea doua motoare si un sistem 4x4. Cand se lanseaza versiunea de performanta a noului Model 3

  1. 03/08/2017
  2. Tags: elon musk, masini electrice, noua tesla model 3, Tesla, Tesla Model 3
    Vezi toate fotografiile (1)

    O versiune de inalta performanta a celui mai ieftin automobil din gama Tesla, noul Model 3, va fi lansata pe piata in cursul anului viitor. Aceasta ar putea oferi in echiparea standard doua motoare electrice si un sistem de tractiune integrala.

    La sfarsitul saptamanii trecute, Tesla prezenta in fata lumii intregi versiunea de productie a celui mai ieftin automobil din istoria companiei. Tot atunci aflam, de altfel, ca noul Model 3 - caci el reprezinta subiectul acestui material, va fi disponibil initial in numai doua variante de motorizare.

    In versiunea de baza, motorul electric prezent la datorie promite sa rezolve ecuatia 0 - 96 km/h in 5.6 secunde, sa atinga o viteza maxima de 209 km/h si, nu in ultimul rand sa ofere o autonomie de 354 km. Varianta de top, in schimb, inainteaza valori superioare la toate capitolele: 5.1 secunde, 225 km/h si 498 km.

    Din 2018, dupa cum spune insusi Elon Musk, familia Model 3 va primi si un al treilea membru. Potrivit mai multor surse, cel mai ieftin automobil din istoria companiei Tesla se va imbogati pe-atunci cu o noua configuratie de top, caracterizata de doua motoare electrice si un sistem de tractiune integrala.

    Cum se va descurca aceasta din punctul de vedere al acceleratiei de la 0 la 96 km/h, vitezei maxime si, totodata, autonomiei totale, ei bine... ramane de vazut. O mare necunoscuta ramane si pretul de pornire, singura certitudine fiind ca nota de plata va depasi indiscutabil 44.000 dolari, atat cat costa versiunea de 498 km.

    Vizualizari: 1397