rss

Suzuki Grand Vitara facelift, imagini si informatii oficiale

  1. 13/07/2012
  2. Categoria: Suzuki
  3. Tags: gran vitara, Suzuki
    Vezi toate fotografiile (7)

    Suzuki a supus modelul Gran Vitara unui facelift major din punct de vedere estetic. SUV-ul a fost deja lansat pe piata din Japonia si vine un aspect proaspat, gata sa faca fata rivalilor.

    Suzuki a publicat primele imagini si informatii oficiale cu noul Suzuki Escudo, model comercializat pe pietele europene sub denumirea Gran Vitara. Desi nu au fost dezvaluite ipostaze cu versiunea europeana, modificarile suferite de SUV-ul nipon se vor aplica regasi si in ofertele dealerilor de pe Batranul Continent.

    Autoturismul lansat in urma cu sapte ani a beneficiat de o un retus evident in partea frontala, unde a fost inlocuit spoilerul, grila a fost reproiectata, iar blocurile optice au acum semnalizari separate.

    In ceea ce priveste partea posterioara, roata de rezerva amplasata pe usa portbagajului a disparut. La interior noutatile nu sunt foarte multe, constructorul auto multumindu-se sa propune o tapiterie noua si un plastic de o calitate superioara.

    Clientii japonezi vor putea opta pentru o versiune speciala denumita X-Adventure, recunoscuta dupa nuanta caroseriei Bison Brown Pearl Metallic, jantele din aliaj de 18 inch, grila cromata, geamurile fumurii, spoilerul posterior si o serie de alte elemente distinctive.

    Momentan, Suzuki nu a anunţat daca noul Gran Vitara X-Adventure va fi oferit si pe piata europeana.

    Vizualizari: 1716