rss

Subaru BRZ a debutat la Los Angeles tot in versiune prototip

  1. 17/11/2011
  2. Categoria: Subaru
  3. Tags: brz, Subaru, Toyota
    Vezi toate fotografiile (12)

    Subaru a prezentat la Salonul Auto de la Los Angeles sportiva mult-asteptata BRZ STI tot in versiune prototip, amanand astfel momentul dezvaluirii modelului final. Totusi, primele imagini tradeaza un design agresiv, care promite performante notabile.

    Subaru BRZ STI este un coupe cu tractiune spate, realizat in colaborare cu Toyota. Contributia Subaru consta in partea mecanica, inclusiv motorizarea, in timp ce Toyota a venit cu o serie de imbunatatiri precum sistemul de injectie directa D-4S, o solutie asemanatoare cu cea utilizata de Ferrari 458 Italia.

    Fiecare casa auto si-a personlizat modelul la nivel de design, in comun fiind utilizate arhitectura boxer, cilindreea, transmisiile si tipul suspensiei. Cu toate aceastea, performantele tehnice raman o necunoscuta.

    Prototipul prezentat la Salonul Auto de la Los Angeles beneficiaza de jante din aliaj de 18 inch si o caroserie vopsita din nuanta WR Blue Pearl II, Sistemul de suspensie este creatia celor de STI, iar cel de franare poarta amprenta Brembo.

    Cei de la Subaru se lauda cu cel mai jos centru de greutate din lume in cazul unei masini de serie, detaliu ce asigura o manevrabilitate excelenta. Pentru reducerea masei totale, plafonul conceptului este realizat din fibra de carbon.

    Ca si versiunea Toyota, care ar putea primi numele Celica, BRZ va fi oferit fie cu o transmisie manuala cu sase trepte, fie cu una automate cu sase rapoarte.

    Versiunea finala va fi prezentata la Salonul Auto de la Tokyo, iar pe piata fi lansatA in vara anului viitor, avand ca rival direct modelul Volkswagen Scirocco.

    Vizualizari: 2088
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »