rss

Subaru aduce la Tokyo conceptul Advanced Tourer

  1. 07/11/2011
  2. Categoria: Subaru
  3. Tags: brz, Concept, Legacy, Subaru
    Vezi toate fotografiile (4)

    Subaru va prezenta la Salonul Auto de la Tokyo (3-11 decembrie) conceptul hibrid Advanced Tourer, prototip ce va previzualiza viitoarea generatie Legacy. La eveniment va mai fi lansat mult-asteptatul BRZ.

    Noul Subaru Advanced Tourer Concept este un break cu linii futuriste, care anunta viitoarea directie stilistica a casei auto. Modelul beneficiaza de tractiune integrala si de un motor boxer, asociat unui sistem hibrid HEV (Hybrid Electric Vehicle).

    Sistemul HEV foloseste o unitate electrica, ce va fi utilizata doar la pornirea motorului si la viteze reduse. Propulsorul electric va avea rol de generator pentru a incarca bateriile cu energia consumata la franare.

    Puterea este transmisa prin intermediul unei cutii de viteze Lineartronic CVT. Printre inovatiile aduse se numara plafonul panoramic din sticla si ecranul multimedia integrat in volan.

    Tot la Salonul Auto de la Tokyo, producatorul auto va aduce si versiunea finala a coupe-ului cu tractiune spate BRZ, model realizat un colaborare cu Toyota. Pentru a atrage audienta, Subaru a anuntat pentru sportiva sa cel mai redus centru de greutate din lume pentru o masina de serie.

    Viitorul Subaru BRZ va fi pus in miscare de un propulsor boxer, care are putea fi asistat de o transmisie manuala cu sase trepte sau de una automata cu sase rapoarte.

    Standul casei auto va mai fi populat cu Impreza Sport (caroserie in doua volume, cu cinci usi) si Impreza G4 (trei volume si patru usi).

    Vizualizari: 1654