rss

Zece negri mititei

  1. 14/12/2006
  2. Tags: BMW , Bangle, BMW, Hartge V10
    Vezi toate fotografiile (2)
    Intamplator, in nebunia lui, Bangle a realizat si un lucru bun: i-a furnizat lui Serie 3 un design suficient de echilibrat incat sa nu distruga si ultimul refugiu al fanilor BMW, si l-a “stricat” pe ici, pe colo, prin partile esentiale, astfel incat orice tuning sa ni se para o realizare exceptionala din punct de vedere stilistic.

    Ii poti pune multi cai sub capota – oamenii vor fi fericiti daca le vei distrage atentia de la acele stopuri cu un set de jante ultralalte, cu patru bosaje obeze si cu un kit coborare a suspensiei. Nu toti tunerii sunt gata insa sa-si castige painea din “specula”…Pentru a opri bolidul, te vei baza pe un set de frane „sanatoase”, cu discuri duble perforate de 380 mm si etrieri cu 8 pistonase pe fata si de 345 mm cu etrieri cu 4 pistonase pe spate. Si vei avea nevoie de ele: odata cufundat in interiorul abundent de piele, aluminiu si fibra de carbon, tot ce vor citi ochii tai va fi un volan sport cu trei spite si un vitezometru gradat pana la 330 km/h.

    Inutil de precizat ca, din acest moment, cerebelul va refuza sa mai proceseze altceva decat modalitati de exploatare a muncitorilor de sub capota, intru multumirea stapanului...
    Vizualizari: 1143
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »