rss

ZAP dezvolta un nou supercar electric

  1. 25/06/2007
  2. Tags: Supercar electric, ZAP
    Vezi toate fotografiile (1)
    Americanii care au uimit lumea cu vehiculul electric ZAP-X – in caz ca nu va mai aduceti aminte, e vorba de un cross-over de 644 CP – lucreaza in aceste momente la un al doilea model de inalta performanta propulsat de baterii, ce va fi propus la un pret ceva mai accesibil – doar 30.000 de $.

    E adevarat, nici performantele masinii nu mai vor mai fi chiar atat de spectaculoase, insa aceasta va fi totusi in stare sa atinga 160 km/h si sa parcurga 160 km cu un “plin”, multumita in principal unei structuri usoare din aluminiu (dezvoltata impreuna cu Lotus) si a patru motoare electrice montate in roti.

    Alimentarea propulsoarelor va fi asigurata de o o baterie litiu-ion cu o noua tehnologie, ce va oferi optiunea unei reincarcari cu o durata de numai 10 minute.

    Mai multe detalii despre aceasta masina vom cunoaste cu ocazia intrunirii anuale a actionarilor ZAP Automotive de luna viitoare, dar stim deja ca aceasta va fi produsa in tari cu mana de lucru mai ieftina, candidate fiind Brazilia si China.
    Vizualizari: 927
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »