rss

Yload.ro - solutia inteligenta si moderna pentru transportatorii si expeditorii de marfuri

  1. 27/09/2021
    Vezi toate fotografiile (1)

    Yload a revolutionat complet transportul marfurilor. Solutiile de transport digitalizate ofera oamenilor posibilitatea de a finaliza transporturile intr-un mod cat mai eficient si rapid. Traim in era digitalizarii, deci acum expresia timpul inseamna bani este cu atat mai adevarata. Pentru ca un business sa ajunga in top, intr-o lume atat de acerba si competitiva, trebuie sa fie diferit. Pe langa serviciile de calitate inalta conteaza foarte mult rapiditatea si adaptarea constanta la nevoile pietei, doar asa obtinandu-se dezvoltare, rezultate uimitoare si implicit profit. 
    Bursa de transport inteligent oferita de yload, o simpla aplicatie instalata pe telefon, ajuta la eficientizarea comunicarii si la consolidarea legaturilor dintre clienti si transportatorii de marfuri. Mai jos descoperi beneficiile acestei aplicatii, ce poate fi descarcata din App Store sau Google Play.
    O singura aplicatie, o multime de optiuni inovatoare
    Pe yload sunt deja inscrisi peste 45,000 de soferi si peste 300 de companii. Prin intermediul aplicatiei se faciliteaza serviciile de transport marfuri, atat pentru firmele care dispun de camioane sau dube, cat si pentru clientii care au nevoie de ele. Baza de date a aplicatiei este transparenta, poti gasi aici peste 50,000 de camioane si dube care pot fi rezervate pentru transport, iar fiecare sofer percepe un anumit pret per kilometru si poti alege soferul si in functie de ce tip de incarcare ai nevoie - completa/grupaj. De asemenea, transportatorii pot gasi aici marfurile disponibile pentru transport si cat plateste fiecare client. Aplicatia ofera urmatoarele:
    Pentru transportatori: 
    prin platforma yload comunicarea cu clientii este transparenta si automatizata. 
    - managementul eficient al tuturor camioanelor si dubelor din flota afacerii.
    - harti dinamice, ce ofera transportatorilor rute speciale pentru eficientizarea timpului.
    - afli potentialii clienti din zona, eficientizandu-ti activitatea.
    - clientul ce utilizeaza aplicatia stie mereu in ce stadiu este marfa si va fi notificat in timp real de eventuale schimbari ale rutei sau intarzieri, eficientizand deciziile legate de marfa.
    - poti gasi chiar acum peste 500 de comenzi zilnice, testand yload premium gratuit. 
    Pentru expeditori:
    poti vedea unde se afla camioanele in timp real prin yload Shippers. Daca optezi pentru un abonament yload Moving poti vedea in timp real unde se afla precis marfa ta.
    - flote gata pregatite de a-ti transporta marfa rapid si usor. 
    - documentele de transport se pot procesa digital pentru o si mai mare eficientizare a timpului. 
    - Yload Moving calculeaza automat pretul transportului, iar daca ai un transport fragil poti plati suplimentar pentru a te asigura ca ajunge in siguranta la destinatie.
    Clientii ce apeleaza la serviciile transportatorilor pot afla cand va fi incarcata marfa, istoricul acesteia, cand va ajunge la adresa stabilita, iar in aplicatie pot fi si descarcate documentele de transport. Fiecare persoana poate opta pentru abonamentul care i se potriveste. Firmele care se inscriu pe yload au parte de numeroase beneficii de asemenea. AI-ul sistemului ajuta la gasirea solutiei potrivite pentru fiecare transport, ca acesta sa fie facut cat mai rapid. Toata compania are acces nelimitat la platforma, poti crea tu sau modifica traseele camioanelor, poti oferi servicii de impachetare si manipulare nu doar de transport si multe altele.
    Descopera toate beneficiile platformei yload accesand site-ul yload.ro. Alatura-te si tu bursei de transport digitale si cu siguranta vei observa diferenta la fiecare final de luna.
    Contact:
    0040377101515
    comanda@yload.ro

    Vizualizari: 1027
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »