rss

X Works pregateste un super EVO

  1. 18/01/2007
  2. Tags: Ralliart uk, X1 concept, Xtreme automobiles
    Vezi toate fotografiile (2)
    Cel mai mare concesionar Mitsubishi Motor Sports din Europa este localizat in Anglia si se numeste Xtreme Automobiles, cunoscut odata sub mai celebrul nume Ralliart UK.

    Specializati in tuning-ul modelelor Lancer Evo, britanicii au dat de-a lungul anilor cateva “rachete” rutiere de exceptie, editii limitate precum Extrem, Extreme S sau RS Sprint ocupand un loc de cinste printre fanii genului.

    Acum insa ei pregatesc o masina cu totul si cu totul speciala, ultrausoara si foarte puternica, ce va deveni probabil cea mai salbatica forma de Lancer Evo din intreaga istorie a modelului. Acesta este X1 Concept.

    Extrem de usoara si de rezistenta, ea reprezinta punctul central al intregii constructii, de care sunt prinse subcadrele din aluminiu si carbon, la randul lor suporturi pentru componentele trenului de rulare.

    Interiorul va fi, normal, foarte spartan, pentru a nu ingreuna masina cu “tinichele” inutile, astfel ca in afara de o pereche de scaune Recaro si un volan sport nu o sa aveti ce admira.

    Dar nici nu veti avea timp pentru critici de natura artistica, caci motorul, ce va dezvolta oriunde intre 350 si 500 CP, va va atrage atentia catre probleme mult mai importante, precum mentinerea in viata.

    Iar poate cel mai important lucru in toata aceasta afacere este pretul: in ciuda materialelor scumpe si a performantelor de supercar, X1 Project nu va costa decat 45.000 de lire sterline (aproximativ 60.000 de euro). Orice tip conducand un Gallardo va parea o gagauta...
    Vizualizari: 993