rss

WRC09, Finlanda: Ford vine cu o masina noua

  1. 02/08/2007
  2. Tags: Australia, Focus rs wrc 07
    Vezi toate fotografiile (1)
    Ford vine in Finlanda cu o noua masina, Focus RS WRC 07. Aceasta este prima evolutie a bolidului care si-a facut debutul in urma cu doi ani, in Australia, iar principalele modificari au vizat aerodinamica, manevrabilitatea si reducerea greutatii totale, elemente care, evident, au darul de a imbunatati performantele.

    Focus RS WRC 07 foloseste acelasi motor 2.0 Duratec cu turbina si restrictor de 34 mm de care a beneficiat si precedenta versiune. Au fost folosite insa noi materiale, au fost indepartate parti care nu sunt necesare, astfel incat greutatea acestuia este mai redusa.

    Daca suspensiile si transmisia au ramas practic neschimbate, inregistrandu-se doar o usoara scadere in greutate, caroseria prezinta schimbari vizibile, atat in zona fata, cat si in cea posterioara, modificarile avand darul, asa cum spuneam, sa imbunatateasca aerodinamica. In plus, castigandu-se kilograme bune gratie noilor solutii tehnice, echipa tehnica a lui Christian Loriaux a fost in masura sa schimbe distributia maselor, iar pilotii s-au aratat multumiti de plusul de manevrabilitate si de feedback pe care il ofera acum masina.
    Vizualizari: 998
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »