rss

WRC06, Argentina: Romanii revin in WRC

  1. 05/05/2007
  2. Tags: Romania
    Vezi toate fotografiile (1)
    La trei ani de la ultima participare a unui roman in WRC (Wales Rally GB 2004), Romania are din nou reprezentanti in intrecerea suprema. Este vorba de echipajul Claudiu David- Mihaela Beldie care face parte din programul OMV BIXXOL si va participa nu doar in Argentina, ci si la rundele din Japonia si Marea Britanie.

    Claudiu David si Mihaela Beldie au ajuns in Argentina cu o saptamana inainte de startul in etapa a sasea a sezonului 2007. „Am venit pentru o sesiune speciala de teste cu noua masina, un Misubishi Lancer Evo IX, dar si pentru a ne acomoda cu fusul orar”, a spus Claudiu David, dupa testul cu echipa Stohl Racing.

    Echipajul OMV BIXXOL a parcurs peste 70 kilometri in conditii de cursa, scopul prinicpal fiind acomodarea cu noua masina. „In prima faza am abordat totul foarte prudent. Am incercat sa gasesc un set-up cat mai bun pentru suspensii, pentru ca acesta este un lucru foarte important aici in Argentina. Pe final am mers din ce in ce mai tare si sunt multumit de masina”, a mai spus Claudiu David.

    Shakedown-ul oficial a fost ultima ocazie pentru Claudiu David sa testeze masina in regim de cursa. „Timpul pentru recunoasteri a fost extrem de scurt si nu am apucat sa parcurgem si speciala pe care s-a facut shakedown-ul. Am folosit prima trecere pentru a nota proba, dupa care am incercat sa stabilim setarile pentru cursa”, a spus si Mihaela Beldie, copilotul echipajului OMV BIXXOL. “Pentru noi este o oportunitate fantastica si o provocare imensa. In prima parte a raliului vrem sa ne acomodam cu conditiile de aici. Daca totul va merge conform planului vom mari ritmul pe final“, a completat Claudiu David, dupa shakedown.


    Surse: 3mmm, sportauto; Foto: Freelancer
    Vizualizari: 714
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »