rss

WRC03, Raliul Norvegiei: Putine schimbari

  1. 18/02/2007
  2. Tags: Mikkelsen (doar 17 ani), Wrc 2006
    Vezi toate fotografiile (2)
    In numai o saptamina, echipele oficiale nu puteau face foarte multe schimbari in efective. Totusi, ele nu lipsesc. Stobart Ford va avea 4 masini, noutatea fiind tinarul Mikkelsen (doar 17 ani), care a obtinut licenta dupa interventia premierului Jens Stoltenberg, virsta minima pentru obtinerea carnetului fiind de 18 ani.

    Munchi’s nu a nomializat etapa intre cele pe care le va bifa in mod oficial, in schimb de la start nu vor lipsi Galli, Kopecky, Gardemeister si Pons.

    Mai mult, Hanninen, cel care a castigat in Suedia la PWRC si a fost ulterior declasat, va beneficia de un al treilea Mitsubishi WRC05, in timp ce englezul Guy Wilks, protejatul lui crae, face saltul din JWRC in lumea buna si va beneficia de Focusul WRC05 cu care Martin a castigat in Mexic, in 2004.
     
    Altfel, sa notam ca Bozian i-a pus la dispozitie un 307 WRC lui Kjaer, in timp ce Al Qassimi nu va lua startul, participand la prima runda a Campionatului Orientului Apropiat cu speranta ca va reveni in WRC in Portugalia.

    In plus, trebuie spus ca aceasta runda reprezinta cintecul de lebada pentru Impreza WRC 2006 (foto dreapta), care, din Mexic, va lasa locul unui nou model de la care se asteapta, evident, rezultate mai bune.
    Vizualizari: 820