rss

WRC: Subaru Impreza WRC2008 vine in Grecia (cu galerie foto)

  1. 20/05/2008
  2. Tags: Subaru impreza wrc2008
    Vezi toate fotografiile (9)
    Subaru a pierdut in Campionatul Mondial de Raliuri trena fruntasilor Ford si Citroen, insa echipa anglo-japoneza spera sa revina in lupta pentru victorii o data cu lansarea versiunii Subaru Impreza WRC2008.

    Aceasta va debuta in etapa a saptea, Raliul Greciei, in perioada 29 mai - 1 iunie si reprezinta cea mai mare schimbare a "masinilor albastre" din ultimii 15 ani. Impreza WRC2008 a fost construita pe baza modelului de serie Subaru Impreza, lansat in iunie 2007. Varianta de curse este foarte diferita fata de predecesorii sai, fiind mai mult decat o evolutie, cel putin in ceea ce priveste design-ul. Sub capota s-a pastrat aceeasi arhitectura a motorului - asezare orizontala, turbo si sistem de tractiune integrala Symmetrical All Wheel Drive.

    "Suntem foarte incantati ca reusim sa lansam o masina cu totul noua, Impreza WRC2008, inainte de termenul stabilit. Este o dovada a implicarii si angajarii depline pe care echipa o are, dincolo de lumina reflectoarelor, atat in Japonia, cat si in Marea Britanie. Asa cum ultimul Impreza reprezinta o noua era pentru Subaru, asa si WRC2008 reprezinta un nou inceput pentru Subaru World Rally Team si sunt convins ca in Grecia vom fi competitivi", a declarat David Richards, Subaru World Rally Team Principal.

    Click pe prima poza sau click aici pentru galerie foto completa.
    Vizualizari: 1043