rss

WRC: Gronholm nu mai vrea sa lucreze in weekend

  1. 14/03/2008
  2. Tags: Marcus Gronholm
    Vezi toate fotografiile (1)
    Desi nu a trecut mult timp de la finele lui 2007, cand s-a retras din activitatea competitionala, dublul campion mondial de raliuri, Marcus Gronholm, simte deja lipsa curselor.

    E drept, finlandezul nu regreta cu nimic orele lungi de munca si timpul petrecut depoarte de familie. Dar pilotul este inca legat de Ford, printr-un contract de imagine, si nu neaga posibilitatea unei reveniri in motorsport, insa doar una partiala.

    In caz ca aceasta se concretizeaza, este de asteptat ca fostul campion sa se decida intre trei discipline: raliuri, rallycross sau motocross. Vocile care sustin reaparitia lui Gronholm in plan automobilistic au primit apa la moara de curand, cand acesta a testat in mare secret in Suedia un Ford Fiesta de 500 CP, pregatit special pentru rallycross.

    Finlandezul in varsta de 40 de ani este un apropiat al lui Andreas Eriksson, boss-ul echipei Ford Team RS ce activeaza in Campionatul Suedez de Raliuri. Unde mai pui ca in garajele suedezului sunt in pregatire doua Ford Fiesta ce vor alerga in Campionatul European de Rallycross, iar Gronholm si-a exprimat dorinta de a concura pe una dintre masini, in intrecerea din Suedia sau Norvegia.

    "Ar fi placut sa iau startul intr-o cursa, dar numai una. Nu-mi place gandul de a face asta in 11 weekend-uri. Nu mai lucrez la sfarsitul saptamanii, dar imi lipseste spiritul competitiei", a spus Marcus Gronholm.
    Vizualizari: 829