rss

WRC 12, Catalunya: Castiga Loeb?

  1. 06/10/2007
  2. Tags: Raliul cork, Salou
    Vezi toate fotografiile (1)
    WRC a fost intr-o mini-pauza de cinci saptamani. Acum, competitiile se reiau pe asfaltul din Catalunya, intr-o runda caracterizata de vitezele medii foarte ridicate. Evident, ca de fiecare data, punctul de atractie il reprezinta duelul dintre Gronholm si Loeb, pentru titlul mondial al pilotilor.

    Punctul central al intrecerii este Salou, o mica localitate pe Costa Daurada, de langa Barcelona. Probele au un layout de tip circuit si sunt pline de asfalt abraziv, dar si de pamantul scos de pilotii care vor "taia" interioarele.

    Gronholm nu este un fan al intrecerii. In cele 8 participari are drept cel mai bun rezultat pozitia secunda, in 2004. Anul trecut n-a invins din pricina unei probleme de turbo dupa ce castigase 10 dintre cele 16 speciale programate.

    Loeb vine in Catalunya dupa ce a castigat in Irlanda Raliul Cork, avanpremiera a penultimei etape din WRC. El trebuie sa invinga pentru a reduce din handicapul de 10 puncte care il separa de Marcus si spera, in plus, ca rivalul sau sa se claseze pe  pozitie inferioara a ierarhiei, astfel incat sa recupereze cat mai mult.
    Vizualizari: 703