rss

Wolfgang Bernhard noul nr. 1 la Chrysler

  1. 28/07/2007
  2. Tags: Chrysler, Wolfgang Bernhard
    Vezi toate fotografiile (1)
    Conform ultimelor zvonuri din industrie, germanul sta in expectativa pentru a ocupa postul de conducere al companiei americane.

    Anuntul oficial va fi facut in momentul in care tranzactia intre fosta DaimlerChrysler si grupul de investitii Cerberus va fi finalizata.

    In momentul de fata Bernhard este un consultant de top la Cerberus si, se aude, isi petrece mare parte din timp la sediul din Auburn al Chrysler, cu scopul, probabil, de a aduna suficiente date despre situatia companiei, care-l vor ajuta mai tarziu in actul de conducere.

    Tom LaSorda, actualul nr. 1, va ramane intr-o functie de conducere si ii va raporta direct lui Bernhard.
    Pe vremuri, Bernhard a fost brand manager la VW, dar a lucrat o buna perioada de timp si pentru Chrysler, imediat dupa ce compania de peste Ocean a fuzionat cu Mercedes.

    Cerberus se mai bazeaza si pe alti fosti manageri de top Chrysler, printre care designerul Tom Gale, ceea ce nu-i o tactica rea pentru ca, putem sa presupunem, acesti oameni cunosc toate dedesubturile companiei de pe vremea cand avea profituri de 5 miliarde de dolari. Iar asta e un detaliu foarte important daca se doreste ca “Numarul Trei” din Detroit sa renasca din cenusa asemeni Ford si GM.
    Vizualizari: 953
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »