rss

WM Grange: tuning australian

  1. 23/05/2007
  2. Tags: Holden Special Vehicles, WM Grange
    Vezi toate fotografiile (2)
    Din atelierul celor de la Holden Special Vehicles vine WM Grange, cea mai puternica limuzina de la antipozi.

    Omologul tunerilor de casa din Europa cunoaste un reviriment nemaivazut, iar de la acest model se asteapta sa mentina nivelul vanzarilor la aceleasi cote ridicate.

    Directorul HSV, Scott Grant, considera ca noul Grange va consolida vanzarile record ale ultimelor opt luni, cand a inceput puseul de prosperitate, odata cu lansarea seriei E.

    Luna aprilie a reprezentat varful cu 475 de livrari, ceea ce ridica nivelul total al vanzarilor pentru 2007 la 1.685 de unitati, aproape dublu ca in aceeasi perioada a anului trecut.

    Grange, inainte de toate, este un model de lux, ceea ce inseamna ca proprietarii au o multumi de echipamente care sa le faca calatoriile rapide foarte placute. Printre altele putem mentiona un sistem de infotaiment complet (inclusiv set de monitoare), climatizare pe trei zone separate, asistenta la parcare, iar lista poate continua.

    Partea tehnica este de provenienta GM si se remarca amortizarea controlata electronic (Magnetic Ride, prezenta mai ales pe modelele Cadillac), respectiv celebrul V8 al concernului, nume de cod LS2. Acesta din urma este capabil de 416 CP, valoare care ridica Grange in varful piramidei australiene cand vine vorba de putere bruta.

    Pretul de baza este de 82.990 USD, masina fiind disponibila deja in Australia, iar luna viitoare va debuta in Noua Zeelanda.
    Vizualizari: 897