rss

Wilson Jr. isi face

  1. 20/12/2006
  2. Tags: Matthew wilson
    Vezi toate fotografiile (1)
    Matthew Wilson, tanarul britanic de 19 ani care in 2006 a parcurs un sezon complet in Campionatul Mondial de Raliuri cu un Ford Focus WRC, a admis faptul ca rezultatele sale nu au fost pe masura asteptarilor si, in special, a adunat prea putine puncte. Wilson a incheiat anul pe pozitia a 26-a in clasamentul general, iar punctele adunate de el si de coechipierii sai au adus echipa Stobart VK M-Sport pe locul 5 la constructori.

    Punctul culminant al sezonului 2006 pentru Matthew Wilson a fost locul 8 (si implicit un punct de Campionat Mondial) in Raliul Argentinei, etapa in care a reusit si remarcabila performanta de a castiga o proba speciala. Insa la mai mult de jumatate din celelalte etape ale editiei de campionat recent incheiate a abandonat, continuand de cele mai multe ori gratie regulii SupeRally, pentru a aduna experienta. Spre exemplu, cei 4 piloti care s-au perdindat de-a lungul sezonului la volanul celui de-al doilea Ford Focus WRC al echipei Stobart VK M-Sport au adunat un total de 14 puncte in clasamentul pilotilor.

    Multi cunoscatori ai raliurilor afirma despre adolescentul englez ca este inca “necopt” pentru Campionat Mondial de Raliuri, iar prezenta sa pe prima scena ralistica a lumii a fost o mare risipa de fonduri, avand ca unica ratiune ambitiile lui Malcolm Wilson de a-si promova fiul.
    Vizualizari: 691