rss

Wiesmann confirma GT-ul cu motor de M5

  1. 25/08/2007
  2. Tags: GT MF5, Wiesmann
    Vezi toate fotografiile (1)
    La doar trei zile de la aparitia zvonurilor privind posibilitatea ca Wiesmann sa-si echipeze modelul GT cu propulsorul V10 al lui BMW M5/M6, iata ca fabricantul german confirma oficial faptul ca va dezveli o asemenea masina la Frankfurt.

    Intersant este insa faptul ca premiera lui GT MF 5 (numele noului model) nu se va face la salon, ci la noul dealership din acelasi oras, chiar cu o seara inainte ca evenimentul auto de la Frankfurt sa-si deschida portile pentru presa.

    Important este insa faptul ca incantatorul coupe retro primeste in sfarsit un motor pe masura designului sau deosebit, inima de metal cu zece pistoane  urmand a dezvolta aceeasi putere ca si pe oricare alt model BMW M: 507 CP.

    Nu s-au declarat inca date cu privire la performantele dinamice (masina se afla inca in faza de testare), dar deja ne gandim la un “zero-o suta” in mai putin de patru secunde si la o viteza maxima de peste 300 km/h.

    Wiesmann GT MF 5 va ajunge in show-room-uri undeva la mijlocul lui 2008, imediat dupa ce inginerii germani vor pune la punct noul tren de rulare cu tractiune spate.
    Vizualizari: 994