rss

WEBER SPORTSCAR construieste un rival pentru Veyron

  1. 12/11/2008
  2. Tags: Weber sportscar
    Vezi toate fotografiile (1)


    WEBER SPORTSCAR construieste un rival pentru cea mai rapida masina de strada, Bugatti Veyron, folosind o combinatie intre inaltele tehnologii inovatoare si ingineria de ultima generatie, care conduce catre eficienta maxima din punct de vedere aerodinamic.

    Astfel, supercarul cantareste doar 1,100 kg si este alimentat de un motor V8 biturbo de 7,0 litri care produce 900 CP si un cuplu de 1,050 Nm. Gratie puterii sale, acesta atinge 100 km/h in 2,5 secunde, sprinteaza pana la 300 km/h in 16,2 secunde si atinge viteza maxima de 400km/h. Propulsorul este cuplat la o cutie de viteza semi-automata, construita "in house", cu sase trepte de viteza, timpul de schimbare a rapoartelor fiind de doar 50 de milisecunde.

    Pentru un echilibru perfect, distributia pe cele doua axe este de 50:50, masina fiind echipata cu patru rezervoare de combustibil, care au o capacitate totala de 110 litri.

    La nivelul confortului sunt de notat servodirectia, sistemul de control al climei, geamurile electrice si un sunet integrat la sistemul de navigatie. Ca o alternativa, WEBER SPORTSCAR ofera un interior cu fibra de carbon si centuri cu prindere in sase puncte.
    Vizualizari: 1021