rss

VW Touareg by Edo Competition

  1. 28/04/2007
    Vezi toate fotografiile (3)
    Dieselul V10 al celor de la VW este suficient de puternic incat sa traga Luna de pe orbita, dar cei de la Edo Competition au simtit ca exista destui insi care nu sunt de acord cu asta.

    Asadar, daca esti un fost sofer de TIR care nu vrea sa uite de unde a plecat, te-ar putea interesa acest Touareg V10 TDi de 380 CP.

    Cresterea de putere (si cuplu totodata) a fost realizata destul de simplu, prin recalibrarea chip-ului de management al propulsorului.

    Cei 70 CP si 100 Nm in plus rezultati vor diferentia insa destul de mult acest Touareg fata de unul de serie, intrucat produsul celor de la Edo ajunge la 100 km/h cu aproape o secunda mai repede (6,9 secunde fata de 7,8) si la o viteza maxima cu 10 km/h mai mare (260 km/h in loc de 250).

    In plus, suplimentul de performante este semnalat corespunzator: jante uriase (in acest caz de 22 de inch), frane pe masura (discuri de 380 mm actionate de etrieri cu sase pistonase), suspensii coborate, o evacuare cu un sound ravasitor, un kit de aripi pentru intarirea prezentei in retrovizoarele nefericitului din fata si, nu in ultimul rand, o vopsea bicolora, excelenta pentru a deruta politia.

    Acum, tot ce trebuie sa faci este sa gasesti un loc cat mai aglomerat...
    Vizualizari: 1162